Budapest Bears Weekend

Location:
East Pest, Budapest, Hungary

Thursday the 20th of September, 2012

18:00 Habrolo – Drinks and Bears
Get to know the weekend participants at this fun gay bar.

20:00 Magnum Sauna – First contact
Belly rubs and hairy chests in the steam room.

Friday the 21th of September 2012

18:00 Habrolo – Drinks and bears
Start the evening at the Budapest Bear Weekend meeting point.

23:00 Action Bar – Bear cruising with the Bear Hungary contestants. Get a first look and meet the contestants of this year’s Mr Bear Hungary.
Show at midnight.

Saturday the 22nd of September 2012

17:00 Habrolo – Drinks and bears
19:00 Magnum Sauna – Mr. Bear Hungary 2013 contest part 1. Join us for the first part of the Mr Bear contest and vote for your favourite. Contest starts at 20:00

23:00 Action Bar – Mr. Bear Hungary 2012 contest part 2 and winner announcement
Get a second chance to see and vote for your favourite Mr. Bear contestant. Contest starts at midnight followed by the crowning of Mr. Bear Hungary 2013.

Sunday the 23rd of September 2012

15:00 Why Not – Hungarian Brunch
20:00 Vörösmarty movie – „Bear City II” European premiere. Be one of the first to see the sequel to Bear City. Tickets only available at Habrolo in pre purchase. Limited number of seats.

22:00 Habrolo – Karaoke and Good bye until next year. Finish the weekend with your new friends by singing your heart out at one of Budapest’s most popular Sunday gay nights.

 • norberts
  norberts

  Gratulálok én is Bécinek és minden indulónak! Jó volt a műsor és a film is!

 • Ferike22
  Ferike22

  Gratula Béci Grin

 • medvetappancs
  medvetappancs

  Gratulálunk a nyertes Bécinek, aki elnyerte a közönség és a közösség tetszését, és ezzel elnyerte a Mr. Bear Hungary címet. Gratulálunk a második helyezett Tyrosnak és a harmadik helyre került Montunak is. De gratulálunk a többieknek is, így Karcsinak, Krapeknak, Balázsnak és Belfegornak, bátorságuk előtt megemelem a kalapomat. Köszönöm a szponzoroknak, a műsorvezetőknek, a szervezőknek, hogy megszervezték és segítették ezt a nagyszerű hétvégét. De a hétvégének még nincs vége, még nincs itt a fuss el véle. Ma délután a Why Not Cafénál fog rotyogni az ebéd, majd este 8-kor jön a Bear City 2, és az estét zárja a Habroló és a város legnagyobb karaoke bulija.

 • medvetappancs
  medvetappancs

  Már a Magnuban! Aztan Action! gyertek! gyertek!

 • medvetappancs
  medvetappancs

  Tegnap nagyon jó kis buli volt az Action-ben! Ma folyt köv a Magnumban 19.00-től! és 22.00tól újra Action és megtudjuk ki lesz a Macikirály! Smile

 • Bégi
  Bégi

  Srácok! Most láttam a BearCity mozi első részét..szenzációs volt..és a 2. rész bemutatója vasárnap este ..siessetek már csak pár darab jegy van a Habrolóban!!

 • Montu
  Montu

  Kipe kopa! Grin

 • Georgei
  Georgei (Inactive)

  bár nem csodálom, hogy annak érzem magam.. egy szaros üzenetet sem kapok.. értékelést sem.. és még az adatlapomra sem kommentelt senki.. Grin Szóval valami gáz van velem.. nem jövök be a népnek itt. What

 • Georgei
  Georgei (Inactive)

  hi kevésnek éreztem magam..
  Majd 2014 Grin

 • Montu
  Montu

  Georgei, miért nem tetted?