Mr. Bear Hungary

At the end of this August was held the annual election of Mr. Bear Hungary in Budapest, Hungary. After summing of the votes the winner is Brummogo.

Mr. Bear Hungary

Congratulation to the Winner!

You can find the nominees on the mrbearhungary.com website.

 • spori35
  spori35

  Teljesen egyet értek Baratmacival!

 • medvetappancs
  medvetappancs

  Baratmaci amennyiben te vagy a képen akkor jövőre neked is kellene indulnod! Smile

 • Tyros86
  Tyros86

  Tényleg, volt olyan is hogy pünkösdi maci király Grin olyan én is lettem egyszer Tongue

 • Charlie2
  Charlie2

  Meghalt aKirály, éljen a Király. Gratulálok az év Macijának" !!! Az izlések különbözőek mint magunk is, kár ezért egymás torkának esni. Legközelebb indulj el, mérettesd meg Magad, aztán vond le a következteést. Sok sikert!!
  Szia Bear Hungary ! Kár, hogy a régi "pünkösdi királyság" már a multé. Most 1 évig élvezhetnéd minden előnyét a nyereménynek /ingyen belépők a "műintézményekbe" a fiúk szabad szerelmét stb. Minden esetre részemről sajnálom... Üdv : Charlie

 • Morpheusbear
  Morpheusbear

  Miért kell minden új topicnàl vitát generálni?

 • Grimmbusz
  Grimmbusz

  Hogy itt ki oktat ki kicsodát és milyen hangnemben, azt most ne forszírozzuk. Maradjunk annyiban, hogy nem vagy alkalmas rá több szempontból, hogy bárki jogát elvitasd attól, hogy macinak határozza meg magát, ha ő úgy akarja.

 • bearsftw
  bearsftw

  Grimmbusz Mielőtt kioktatsz » woofdate.hu/bears És a maci nem gyűjtő név, hanem az is egy kategória, mint a chubby, cub stb.

 • Grimmbusz
  Grimmbusz

  bearsftw: de akkor te se beszélj ilyen lenézően a pocakosabb emberekről... Hadd nevezzék már ők is macinak magukat, ha nekik úgy jó. Neked attól nem jut se több, se kevesebb.
  Amúgy a 'bear' kifejezés a chubbytól az admirerig mindent felölel. Ez csak tipikus magyar fittnessagyhipózás, hogy aki hájas az nem ember.

 • bearsftw
  bearsftw

  Az biztos, hogy az eddigi legmacisabb macit választották ki. Valóban, akár nemzetközi szinten is megálnná a helyét, de a versenyt akkor is baromságnak és magamutogatásnak tartom. Itt morog mindenki a vékonyakra, hogy ilyen lányosak, olyan lányosak és akkor maci szépségverseny. Hűű, de férfias. Egyébként is utálom az efféle sztereotípiát, hogy aki vékony és kevésbé szőrös az egyből lányos is. Csak magamból indulok ki, rólam sokan ezt hiszik, aztán amikor megszólalok, akkor meg "azta.., de férfias hangod vaaaaan, nem is gondoltam volna". Én pedig már találkoztam kappanhangú szakállas pasival, szóval ennyit erről.

 • bearsftw
  bearsftw

  spori35 Ezt a baromsagot honnan szedted? Egy 170 cm ember ne legyen mar 100 kg, h macinak nevezhesse magat. Inkabb, akkor maradjunk annyiban, h legyen arányos es ne a toke alatt logjon a hasa ill. ne legyenek tőgyei.