WOOFdate

Hey Bears,

Yes, we are back after six months being out of service. We have replanned the site considering your feedbacks. New layout, messaging and brand new functions are there in WOOFdate 1.1.8.

Layout

The most spectacular element of the site is the new layout. The main aspect during the development was to design the site to be easy to handle with a user-friendly menu.

woofdate

Pictures

Simplier uploading scheme and picture editing helps you to improve your profile. If you have a rotated picture to be uploaded no worries, the Editor helps you to direct to the right position, plus you can set special protection to different pictures as well.

The rules for your avatar has been changed so please check Term and Conditions.

Timeline

You can see what is going on the site in the Main Page. Here you can see latest uploaded pics and made friendship and so on.

My Timeline shows the same but focusing your friends

Guide

You must be register a Free Guide (Business) account to join our Guide benefits.Only Guide members able to add Events to our Events calendar.

Match Marker

Match Marker is a brand new function which you can set the types of the guys you want to date with. You can filter by location, body type, age and so on. After settings you can brows here: Search -> Match Maker

Data Protection helps you to block Non-Match members to send messages to you, marking you as a friend or making comment to your profile.

Messages

Our new messenger is a chat and emailing altogether. It shows conversations in a group connected one object. Sending a message with a new object means you have launched a new topic so all response will be collected in the same place.

You can see at bottom of messages if your private message has been Unread.

With Big Paw membership you can start conversations, but everyone can reply for it unlimited.

Login / Signup

You can Log in with email address and password to be used in the previous woofdate.hu or gaybears.hu sire at least 23/05/2015. After 23/05/2015 inactive members and mebers without avatar cannot login any further.

 • WOOFdate
  WOOFdate

  A korábbi scam ellenes intézkedések, és azok sikeressége ill. fogadtatása visszaolvaskatóak az archívumban. Ezért került törlésre.

 • spector
  spector (Inactive)

  Közben látom eltűnt az írás amire reagáltam, hogy mindenki elutasította az ingyenes hitelesítést, meg elvből nem akart senki sem fizetni Smile

 • spector
  spector (Inactive)

  Olyanokért, amit más oldalon ingyen megkapni, azért érthető, hogy senki nem akart fizetni. Erre lett akkor a megoldás, hogy akkor kényszerített fizetés? Nagyon pozitív lépés.

 • spector
  spector (Inactive)

  Ebből is látszik, hogy nem a levélszemét kiszűrése volt a cél, mert akkor elég lenne egyszer ezt a díjat megfizetni szűrésként és nem rendszeresen, meg 3-6 hónapokra. Egy alap dologért, ami mindenhol ingyenes, itt fizetni kell...

 • WOOFdate
  WOOFdate

  Havonta $1.65 és $1.95 közötti összegről van szó csomagtól függően.

  Harmad annyiról mint az eddigi csomag árak voltak.

 • spector
  spector (Inactive)

  Kapott már valaki egyáltalán ilyen levélszemetet? Én még soha. Olyan érzésem van, hogy ez egyáltalán nem a levélszemetek ellen irányult. Vicces, hogy ráírnál valakire, de előtte utalj el 2$-t ....

 • pendexit
  pendexit

  Még egy szög ennek a fantasztikus oldalnak a koporsójába Grin hihetetlenül nevetséges

 • WOOFdate
  WOOFdate

  Válaszolni korlátlanul lehet a már megkezdett beszélgetésekre.

 • Zsoké
  Zsoké

  És tényleg nem lehet írni, csak ha elő fizetsz. Szerintem szűrni kéne ezeket a kéretlen levelek, egy programmal, hogy megbízható legyen a levelezési rendszer. Sokan szerintem nem fogják értékelni!

 • spector
  spector (Inactive)

  Új tagok esetében talán még megérthető ez a lépés, de régi regisztrált tagokkal szemben ez nem volt egy korrekt dolog. Levelezel éppen valakivel és nem tudod folytatni, csak ha fizetsz. Más oldalak ingyenesek, itt meg már mindenért fizetni kellene ....