Mr. Bear Hungary

1st of September 2011 - The Competition Begins

It gave us a great pleasure that many people applied for the Mr. Bear Hungary 2012. You can find the nominees on the mrbearhungary.com where you can vote by SMS for your favourite or favourities as well.

This year anyone can check the voting on-line.

Registrated members can see the number of votes of all the nominees. So you can keep an eye on your favourite’s current position in the competition, and help him with your further votes, if it is necessary.

The nominees appear randomly on the Mr. Bear Hungary to avoid any discrimination and ensure equal opportunity. That is why you can find your favourities not on the same position of the site. So we recommend to check the number of votes of the nominees there.

Vote here: mrbearhungary.com

 • tom_chabby
  tom_chabby

  Személyes véleményünk: örülünk annak, hogy Laci nyert. Nagyon akarta a győzelmet, ugyanakkor mindent megtett azért, hogy fair legyen a verseny. Úgy érzem, hogy rá lehet számítani a továbbiakban, mert ő képes megmozgatni a dolgokat. Igazi csapatépítő embernek ismertük meg, akire a szervezők is számíthatnak. Üzenjük neked, hogy ne hagyd magad, igenis csapj oda a maci közösségnek, rázd fel őket, edd meg őket, mert te tudod, mi kell a kicsiny hazánk kis közösségének. Mert szükség van a józan paraszti észre, még akkor is... ha nem mindig várhatsz köszönetet érte! Legalább történik is valami...
  Balázsra és Vérmedvére ugyanígy számítunk, mert ők is tudják, mi a dörgés (Vérmedve különösen tudja). Attilának pedig üzenjük, hogy a második helyezés is nagyszerű eredmény, Mr. Magnumnak lenni különösen az, az Actionben is te győztél, és talán harmadik nekifutásra sikerülni fog.

  Chabby üzenete: személy szerint köszönöm, hogy mint a rendezvény háttérmunkása (a budapestbears weboldala, reklámozás, tudósítás, blabla...) részt vehettem a szervezésben. Most nekiállok a képeket rendezgetni, szerkesztgetni (fránya ördögi piros szemek), megírom a beszámolómat, de azt hiszem, a ma esti búcsúvacsora a Why Not-ban még belefér.

 • Pedro
  Pedro (Inactive)

  Gratulálunk a győztesnek! A díjátadóhoz azért hozzátenném, hogy a 4-et nem kellett volna díjazni... A versenyek 99%-ában, ha két első van, akkor nem hirdetnek másodikat, illetve ha két második van, akkor harmadikat nem szoktak hirdetni...
  Jól éreztük magunkat, legközelebb pedig még jobb lesz!

 • Vermedve
  Vermedve

  Kedves Versenytársak!
  Ahogy azt a szervezőknek is jeleztem, legnagyobb sajnálatomra nem tudok részt venni a ma esti bemutatkozáson. Tehát csak ezúton tudok Nektek sok sikert, és felhőtlen, vidám estét kívánni. Aztán holnap csatlakozom hozzátok a Magnumban, és jaj a bárányoknak!
  Üdv: Vérmedve

 • Ferike22
 • LonleyGay87
  LonleyGay87 (Inactive)

  Este party-time Smile és indul a show Grin

 • Holaca
  Holaca (Inactive)

  Ma este BULI VAN! Smile Gyertek minél többen, hogy szavazhassatok a kedvencetekre élőbe! Smile

 • Kevinke
  Kevinke

  Hajrá hajrá ... Tongue Grin

 • Ferike22
  Ferike22

  Gyerünk szavazni Smile
  Pénteken élőben is látok minket Smile

 • LonleyGay87
  LonleyGay87 (Inactive)

  Hát biztos nyomós oka volt, hogy visszalépett... mondjuk nem értem, de hát ő tudja. Én elkezdtem és be is fejezem... most pénteken kezdődik fiúk, kicsit azért izgatott vagyok Grin

 • sityu41
  sityu41

  Már én is szavaztam szavazatok nemkel sajnálni egy smst. Grin