Mr. Bear Hungary

1st of September 2011 - The Competition Begins

It gave us a great pleasure that many people applied for the Mr. Bear Hungary 2012. You can find the nominees on the mrbearhungary.com where you can vote by SMS for your favourite or favourities as well.

This year anyone can check the voting on-line.

Registrated members can see the number of votes of all the nominees. So you can keep an eye on your favourite’s current position in the competition, and help him with your further votes, if it is necessary.

The nominees appear randomly on the Mr. Bear Hungary to avoid any discrimination and ensure equal opportunity. That is why you can find your favourities not on the same position of the site. So we recommend to check the number of votes of the nominees there.

Vote here: mrbearhungary.com

 • tom_chabby

  Személyes véleményünk: örülünk annak, hogy Laci nyert. Nagyon akarta a győzelmet, ugyanakkor mindent megtett azért, hogy fair legyen a verseny. Úgy érzem, hogy rá lehet számítani a továbbiakban, mert ő képes megmozgatni a dolgokat. Igazi csapatépítő embernek ismertük meg, akire a szervezők is számíthatnak. Üzenjük neked, hogy ne hagyd magad, igenis csapj oda a maci közösségnek, rázd fel őket, edd meg őket, mert te tudod, mi kell a kicsiny hazánk kis közösségének. Mert szükség van a józan paraszti észre, még akkor is... ha nem mindig várhatsz köszönetet érte! Legalább történik is valami...
  Balázsra és Vérmedvére ugyanígy számítunk, mert ők is tudják, mi a dörgés (Vérmedve különösen tudja). Attilának pedig üzenjük, hogy a második helyezés is nagyszerű eredmény, Mr. Magnumnak lenni különösen az, az Actionben is te győztél, és talán harmadik nekifutásra sikerülni fog.

  Chabby üzenete: személy szerint köszönöm, hogy mint a rendezvény háttérmunkása (a budapestbears weboldala, reklámozás, tudósítás, blabla...) részt vehettem a szervezésben. Most nekiállok a képeket rendezgetni, szerkesztgetni (fránya ördögi piros szemek), megírom a beszámolómat, de azt hiszem, a ma esti búcsúvacsora a Why Not-ban még belefér.

 • Ferike22

  Gyerünk szavazni Smile
  Pénteken élőben is látok minket Smile

 • sityu41

  Már én is szavaztam szavazatok nemkel sajnálni egy smst. Grin

 • Ferike22

  Jó lenne ha szavaznának rám mert eléggé lent vagyok Said ha látok bennem valamit akkor tessék szavazni:D Brum

 • Ferike22

  Én sajnálom hogy, egy versenytársunk vissza lépet ....
  Pedig mackó volt . Én személy szerint nem értem hogy (Miért) nem szavaztak rá Said
  Most már csak 8 can vagyunk kéne szavazni