Dating Profile, Gery922, Pilisvörösvár, Pest, Hungary

Gery922 is a 26 years old Otter, from Pilisvörösvár, Pest, Hungary.
Appearance
Idendity as:
Otter 
Body type:
Athletic 
Weight (Kgs):
70
Height:
5' 8" (173 cm) 
Hair:
Dark brown 
Eyes:
Green 
Body Hair:
Average 
Lifestyle
Here for:
Fun, Dating, Friendship, Relationship 
Smoking:
Socially 
Drinking:
Socially 
Personal
Age:
26
Ethnicity:
Caucasian (white) 
In my own words:

Magamról annyit hogy inkább üzibe :D

Location:
Pilisvörösvár, Pest, Hungary
Recent activity
User
Gery922 wrote:

Sziasztok !! Érdekel a véleményetek, szerintetek létezik olyan,hogy két fiú tényleg szeresse egymást és hosszú szép kapcsoltatott éljenek meg ? Ha valakiben csalodtál többször is és már nen tudsz benne bízni,ez egy idő után enyhül ?

User

Köszönöm szépen a válaszokat!! Sajnos egy komoly csalodás bizalmatlaná tesz nehéz újra hinni abba,hogy érdemes lenne teljes mértékben újra bízni. És igen,sokszor már úgy érzem,én vagyok az aki miatt nem működik... De tudom azt is,hogy az életemet adtam volna érte! Egy mosolya többet ért minden földi vagyonnál !!

User

Igen.

User

Én meg többb helyen is olvastam,, hogy járt ember a Holdon. Ettől még nem feltétlenül igaz.
Egy ilyen kis oldalon biztos többen vannak akik csak a szexért vannak itt. Ezért nem ismerkedtem a neten.

A kapcsolat kialakul, nem előre betervezem azzal akit kinézek képről. De kell hozzá a motiváció, hogy valamiért akarj is vele találkozni. Meg ő is veled.

De nem tudom te mit érzel, és csak magamból indulhatok ki, ami nyilván a te esetedben már téves lesz. Amiért írtam neked az csak az volt, ne látszódjon rajtad, hogy 'úgyse', mert nagyon elkedvtelenítő.

Én nem akaram különösebben kapcsolatot (egyszer igen, de pofára estem) viszont szerettem hétvégenként eljárkálni szimpatikus szépszemű idegen pasikkal beszélgetni,esetleg ha olyan a pasi hátha összejön valami könnyed alkalmi szőrsimogatás.
A legnagyobb nyugalommal, hogy úgyem lesz belőle semmi, de nem is zártam ki.

User

Szerintem a túlnyomó többség itt is a nyunyókra meg a kigyúrtakra bukik. Elég megnézni hogy milyen képekre milyen és mennyi reakció érkezik. Kár áltatni magunk.