Dating Profile - Sentinel

Sentinel is a 26 years old Chaser, from South Pest, Budapest, Hungary. Last seen less than a day ago.
Appearance
Idendity as:
Chaser 
Body type:
Slim 
Weight (Kgs):
59 kg
Height:
5' 9" (175 cm) 
Hair:
Dark brown 
Eyes:
Brown 
Facial hair:
Stubble 
Body Hair:
Average 
Lifestyle
Here for:
Dating, Friendship, Relationship 
Marital status:
Single / never married 
Sport:
Sometimes 
Smoking:
No 
Drinking:
Socially 
Personal
Age:
26
Ethnicity:
Caucasian (white) 
In my own words:

Fontos szempont a türelem és a kedvesség. Mielőtt rám írna bárki, remélem elolvassa a profilom adatait. Lényegében a macis férfiakat szeretem, hogy miért, teljesen felesleges kérdés. (Ezt csak azért írtam le, mert gyakran felmerülő kérdés.....)

Bátran lehet próbálkozni, nem harapok, csak ha nagyon muszáj.

UI: Ugyan úgyse olvassák el azok, akikre vonatkozik, de hátha: Biszexek és aktív szerepűek kíméljenek :) Én nem vagyok passzív. Jah és nem szeretnék távkapcsolatot sem :) Előre is köszönöm, annak aki elolvasta!

UI 2: Aki nem képes elviselni az esetleges elutasítást az szintén ne írjon. Előfordulhat, hogy nem szeretnék semmit és az édesanyám bőven eleget csuklott már az elmúlt hónapokban :D

Jelenleg nem keresek senkit

Location:
South Pest, Budapest, Hungary
Recent activity
Tomriddle
Tomriddle wrote on Sentinel's wall:

Igen, jó lenne sikersztorikat olvasni, de én úgy döntöttem, hogy össze is hozok egy sikersztorit. Végül is sokat adhatok egy társnak és van Pesten több mint 6000 egyedül álló meleg pasi. Csak találkozom azzal akivel fel tudunk építeni valami komolyat.

 • Sentinel
  Sentinel

  Csatlakozom az előttem szólóhoz. Sk sikert hozzá. Smile Lehet kishitű vagyok, de én már nem gondolom, hogy ez működőképes. Smile De cáfolj meg, én csak örülnék, ha lenne pozitív példa is.

 • Forze81
  Forze81

  Kívánok neked hozzá sok sikert!

Tomriddle
Tomriddle wrote on Sentinel's wall:

Amit a falon írtál nagyon igaz, csak az az egy baj van vele, hogy így mindenki marad magányos. Holott egy társkeresőnek az lenne a célja, hogy egymásra találjunk. Én ezért szeretek beszélgetni az emberekkel. És ha úgy alakul, akkor szívesen találkozom is. És sokszor van is szimpátia. De ehhet az kell, hogy ne a monitor előtt akarjon masztizni mindenki. Én szeretek randira menni. Benne van az esély, hogy társra lelek. És végül is, ez lenne a lényeg.

 • Sentinel
  Sentinel

  És lemaradt egy t a hittemből, de annyi baj legyen.....

 • Sentinel
  Sentinel

  A nevedhez viszont külön grat (nem irónia volt, Lord Voldemort) Tongue

 • Sentinel
  Sentinel

  Igazad van és ez tényleg így is lenne jó. Smile Csak sajnos nem így van. Jó lenne sikersztorikat olvasni/hallani mindenhonnan, de ez nem így megy. Smile Én is hitem abban, hogy lehet ezt normálisan. Smile De a tapasztalatom az amit leírtam.

Sentinel
 • Sentinel
  Sentinel

  Köszönöm Smile

 • macikuki61
  macikuki61

  Szia! Nagyon aranyos helyes srác vagy!