Dating Profile, _dreamboy29_, Sopron, Győr-Moson-Sopron, Hungary

_dreamboy29_ is a 31 years old Cub, from Sopron, Győr-Moson-Sopron, Hungary.
Appearance
Idendity as:
Cub 
Body type:
A few extra pounds 
Weight (Kgs):
79
Height:
5' 10" (178 cm) 
Hair:
Light brown 
Eyes:
Blue 
Body Hair:
Shaved 
Lifestyle
Here for:
Fun, Dating, Friendship, Relationship 
Smoking:
Daily 
Drinking:
No 
Personal
Age:
31
Ethnicity:
Caucasian (white) 
In my own words:

A legfinomabban fogalmazva sem vagyok egyszerű. De azt már határozottan tudom, hogy milyen nem szeretnék lenni sosem. Hogy milyen igen...nos nem élek tervszerűen, így nincs instant elképzelésem adott időszakokra. De hogy milyen nem, az egyre határozottabb körvonalat ölt. Nem akarom, hogy a kényszer határozza meg a cselekedeteimet. Hogy a gondolataim szabadsága falakba ütközzön.Sem az nem akarok lenni,akinek megmondják mit és hogyan érezzen, sem az, aki másoknak megmondja mit és hogyan érezzenek.
Amíg szabadságom nem érzem szinonímnak a magánnyal, amíg pillanatnyi egyedüllétem választott és nem kényszer, addig nincs okom panaszra... S amíg vannak akiket bánt,ha megbántódom, s amíg engem is bánt a szemükben a szomorúság... De legfőképp addíg, amíg freestyle szörföt űzünk a másik agyhullámain...úton,autóban,virtuálisan,evés közben BÁRMIKOR...., s ha mindebben a téma a legkevésbé fontos tényező,sokkal inkább fontos, hogy cinkosok vagyunk: addig azt hiszem elmondhatom, hogy úgy élek, ahogy élni szeretnék. Ja és még valami..gyűlölöm a közhelyeket -a közhelyekkel élő embereken pedig átnézek..

Ezt néhány éve írtam az iwiw adatlapomra. Merő idealizmus. Mennyi TUDOM meg AKAROM...oh, egészen vicces. Eltelt időközben pár év, s most már lényegesebben óvatosabban tudnék csak fogalmazni. Szorul ez a dolog némi update-ra. Leginkább csak szeretnék sok mindent, de abban is erősen bizonytalan vagyok, hogy hogyan lehetne elérni a hőn áhított dolgokat. Idealistának lenni jó. Egészen addig jó, amíg többször, egyre nagyobb erővel, egyre fájdalmasabb következményekkel rohanunk neki a betonfalnak. Aztán már nem idealizmus, hanem realizmus, aztán már nem realizmus hanem pesszimizmus. Alakul ez. Senki ne képzelje, hogy az élet könnyű.

Location:
Sopron, Győr-Moson-Sopron, Hungary
Recent activity
User
_dreamboy29_ has just signed up. Say hello!