Dating Profile, keldvi, Érd, Pest, Hungary

keldvi is a 28 years old Chubby, from Érd, Pest, Hungary.
Appearance
Idendity as:
Chubby 
Body type:
Chubby 
Weight (Kgs):
160
Height:
6' 0" (183 cm) 
Hair:
Dark brown 
Eyes:
Green 
Body Hair:
Very hairy 
Lifestyle
Here for:
Friendship, Relationship 
Smoking:
No 
Drinking:
No 
Personal
Age:
28
Ethnicity:
Caucasian (white) 
In my own words:

Szia!

Én egy 26 éves érdi srác vagyok. Hétköznapjaimat a közlekedés világában tengetem Budapesten egy mondjuk úgy eléggé felelősségteljes munkakörben, ezért mivel sajnos itt a hétköznapok szó alatt nem csak a klasszikus jelentést értem, eléggé változó, hogy mikor van szabadidőbem, ám azt szeretem tartalmasan eltölteni. Sajnos, amikor otthon vagyok, sokat szoktam kockulni: általában csak zenehallgatás, filmnézés vagy netezés, de néha játék is. Amikor viszont nem otthon rohadok a gép előtt, akkor nagyon szeretek kirándulni, utazni: mind belföldön, mind pedig külföldön. Karattyolok néhány nyelven, és szeretem is kihasználni ezt a tudásomat, így elsősorban külföldre szoktam utazgatni. Hobbi szinten nagyon sok minden érdekel: az új ismeretek elsajátítása (valamint a meglévők mélyítése), új jövőbeni célok kitűzése és az első lépések megtétele. Igen, tudom, ezen utóbbi elég hülyén hangzik, de én mindig is az az ember voltam, aki nem tud választani: na nem azért, mert nincs miből, hanem mert pont hogy túl nagy a spektrum. Kitűztem magam elé pár életcélt, és az elmúlt években nagyon jó úton haladtam ezekfelé, bár pár kicsit nehezen összeférhető, ám meg fogom oldani. Jelmondatom: Yes, I can! (magyarul: Igen, képes vagyok rá!). Zenei téren elsősorban countryt hallgatok, de szeretem még a '30-as, '40-es évek jazz és blues slágereit, valamint a pop erősen válogatott fajtáit. Korábban egyetemen tanultam teológiát, amit később valamilyen formában folytatni szeretnék.

Itt létem oka első körben az, hogy párt találjak. Nem írok kategóriákat, hogy milyen legyen, hiszen nagyon sok ilyen dolog csupán másodrendű; egyet kivéve, ez pedig a testalkat. Noha én macis vagyok, ennek ellenére nekem az átlagos testalkatúak jönnek be. Második körben pedig barátokat, haverokat keresek.

Ha szeretnél megismerni vagy csak szimplán beszélgetni valakivel, akkor írj bátran! Minden olyan levélre válaszolok, ami
* egynél több, értelmes, összetett mondatból áll;
* nem nélkülözi a helyesírást;
* tulajdonosa rendelkezik képpel vagy az üzenethez csatol.
A fentieknek meg nem felelő levelekre nem válaszolok. Tudom, hogy manapság mindenkit a farka vezérel, de ha a másik ember iránt érdeklődést mutatok, akkor megteszem azt, hogy végigolvasom, mit ír magáról. Aki erre nem képes, az nem engem keres.

Prücsök

Location:
Érd, Pest, Hungary
Recent activity
It's quiet around here... be the first one to write something!