Idendity as:
Bear 
Age:
33
Location:
Innere Stadt, Wien, Austria
Appearance
Body type:
Average 
Weight:
104 kg (229 lbs) 
Height:
6' 2" (188 cm) 
Hair:
Light brown 
Eyes:
Green 
Body Hair:
Average 
Lifestyle
Here for:
Fun, Dating, Friendship 
Marital status:
In an Open Relationship 
Sport:
At least 3 times a week 
Smoking:
No 
Drinking:
Socially 
Personal
Ethnicity:
Caucasian (white) 
Sexual Role:
Assexual 
In my own words:

Nos itt vagyok lehet kérdezni nem harapok!! Igen kapcsolatban élek már 9 éve de nyitott a Mi kapcsolatunk így sok minden bele fér....... Igazából csak rajtunk múlik,hogy mennyire tudjuk jól érezni magunk egymással. a párom:puppy81

Nem vagyok Buzi!!!!! Csupán Más vagyok mint a többi férfi aki a punciban keresi a Boldogságot:)

Recent activity
pici30 posted:

komolyan nem értem,hogy ezen az oldalon honnan van ennyi analfabèta EMBER???? akik sem írni,sem olvasni nem tudnak:Vagy az is lehet,hogy egyszerűen csak seggfejek itt az emberek???? Komolyan annyi nem szorult beletek,hogyha valaki I'r nektek akkor legalább vissza írj...... és ugye sokan csodálkoztok azon,hogy egyedül vagytok....hát nincs ezen mit csodálni ezt érdemlitek.

 • cooper

  Szia. Idegeskedni annyi mint mások hülyeségén bosszankodni. Sajnos azt kell mondjam ez mindig ilyen volt itt is és más ismerkedős helyeken is. De nézd meg hátha már le is vagy tiltva.

 • Playbear

  Sajnos ilyen ez a világ

 • pici30

  Kedves Ricsike ezt nem tudom kinek szántad???

 • Littlebear99

  Tudom, ismeros...megnezi az uzenetet, meg az adatlapomat is de annyit nem ir vissza h le vagy szarva...

 • pici30

  Igen azért is voltunk Ruha nélkül Smile

 • Tisza

  Amikor készült a kép bizt kánikula volt.. Smile

gyurga posted on pici30's wall:

De ez csak az én véleményem tudod nagyon jól! Az nem számít, tudod mi számít? Az hogy te ugy és ahogy vagy jól érzed magad!!! Gratulálunk mégegyszer!!! Jó egészséget, és vigyázzatok magatokra! A mihamarabbi viszontlátás reményében sokszor puszilunk benneteket innen pestről, remélem írhatom még, hogy innen pestről a barátaitok!

gyurga posted on pici30's wall:

Üdv.nektek itt is!!! ;-)először is nagyon boldog új évet kívánunk nektek,-sok,sok együtt töltött hosszú éveket sok szeretettben,de annál nagyobb egyetértésben éljétek!!! Valamint Picike gratulálok az akarat erdődhöz, a kitartásodhoz, nagyon nagy eredményt értél el! A képen is alig látszol már szinte, lassan tessék leállni, mert azelőtt a kis baba arcod csak ugy ragyogott, de azért most a kicsit beesett pofikád, nem éppen ugy ragyog mint régen!