Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

1st of September 2011 - The Competition Begins

It gave us a great pleasure that many people applied for the Mr. Bear Hungary 2012. You can find the nominees on the mrbearhungary.com where you can vote by SMS for your favourite or favourities as well.

This year anyone can check the voting on-line.

Registrated members can see the number of votes of all the nominees. So you can keep an eye on your favourite’s current position in the competition, and help him with your further votes, if it is necessary.

The nominees appear randomly on the Mr. Bear Hungary to avoid any discrimination and ensure equal opportunity. That is why you can find your favourities not on the same position of the site. So we recommend to check the number of votes of the nominees there.

Vote here: mrbearhungary.com

User

Személyes véleményünk: örülünk annak, hogy Laci nyert. Nagyon akarta a győzelmet, ugyanakkor mindent megtett azért, hogy fair legyen a verseny. Úgy érzem, hogy rá lehet számítani a továbbiakban, mert ő képes megmozgatni a dolgokat. Igazi csapatépítő embernek ismertük meg, akire a szervezők is számíthatnak. Üzenjük neked, hogy ne hagyd magad, igenis csapj oda a maci közösségnek, rázd fel őket, edd meg őket, mert te tudod, mi kell a kicsiny hazánk kis közösségének. Mert szükség van a józan paraszti észre, még akkor is... ha nem mindig várhatsz köszönetet érte! Legalább történik is valami...
Balázsra és Vérmedvére ugyanígy számítunk, mert ők is tudják, mi a dörgés (Vérmedve különösen tudja). Attilának pedig üzenjük, hogy a második helyezés is nagyszerű eredmény, Mr. Magnumnak lenni különösen az, az Actionben is te győztél, és talán harmadik nekifutásra sikerülni fog.

Chabby üzenete: személy szerint köszönöm, hogy mint a rendezvény háttérmunkása (a budapestbears weboldala, reklámozás, tudósítás, blabla...) részt vehettem a szervezésben. Most nekiállok a képeket rendezgetni, szerkesztgetni (fránya ördögi piros szemek), megírom a beszámolómat, de azt hiszem, a ma esti búcsúvacsora a Why Not-ban még belefér.

User

Ma talizunk
Smile

User

Ma este BULI VAN! Smile Gyertek minél többen, hogy szavazhassatok a kedvencetekre élőbe! Smile

User

Hajrá hajrá ... Tongue Hahaha

User

Gyerünk szavazni Smile
Pénteken élőben is látok minket Smile

User

Már én is szavaztam szavazatok nemkel sajnálni egy smst. Hahaha

User

Rendben! Kívánok neked valóban sok sikert! Hajrá! Smile

User

Nincs itt veszekedés! Nem erről szól a dolog. Sőt még ellen kampány sincs. Nem értem miért gondolja így Player. Viszont még mindig nem vette figyelembe amit kicsit előrébb írtam. Az élő szavazáson a személyiség nagyon sokat nyom a latba. Hidd el láttam már csodákat, hisz minden választáson ott voltam, átéltem a dolgot. És meg is nyertem. Player hidd el ha nem kommentelsz mindent az most inkább az előnyödre válhat. A versenyen meg mosolyogj és légy laza. Akkor meg fogod nyerni a versenyt. De inkább most kérj meg barátaid közül valakit hogy itt kampányoljon érted. Az sokkal előrébb visz. És én is megkérek mindenkit akinek Player a nyerő, az most nyomjon 1 sms-t. Mert a fotóin nagyon helyes maci! Smile

User

Bearfan és daddybear igazatok van! Player szeretné tudni hogy áll a szénája! Viszont egy valamire nem gondol. Hogy ez az aggodalom a szavazók számára negatív módon jön le. Ezzel sajnos nagyon sok szavazattól eshet le. Jobb lenne szerintem ha követné a többiek példáját, és csendben maradna. Vagy pozitív módon kampányolna maga mellett. Hiszem hogy ez nem túl jó "taktika" amit folytat.

User

Player szerintem abszolút követhető. Mivel láthatóak a százalékok. És az hogy nem tudjuk ki áll a százalékok mögött, szerintem sokkal jobban ösztönzi az embereket arra hogy a kedvencükre szavazzanak. Ha csak vissza gondolsz egy valóság show szavazására, ott is ezt a technikát alkalmazzák, mivel pszihésen sokkal jobban aktiválhatóak a rajongók. Ezek már bejáratott dolgok a médiába, amit pszihológusok segítségével kísérleteztek ki. Nyugi szerintem neked nincs okod aggódni az eredményed miatt. Smile Legalábbis szerintem. Bár a tavaly az élő szavazás teljesen felborította az internetes szavazás rendjét. Mert élőben már sokkal realistában látható az, ami a képeken nem biztos hogy " átjön" .