Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

For the 4th time, we will elect a Mr. Bear Hungary who will proudly carry the Hungarian bear crown in 2013.

The contestants will present themselves to the community during the Budapest Bears Weekend (sept 20 to 23, 2012) and the winner will be announced on Saturday the 22nd of September.

For the 4th time, Budapest will be home to a weekend of Bear mayhem.

Besides bar visits, city tours, parties and sauna visits, the highlight of the weekend will the election of Mr. Bear Hungary 2013. During the whole weekend, you will have the chance to meet the contestants up, close and personal and vote for your favourite.

Don't miss out on central europe's one and only bear weekend.

The event will take place between Thursday the 20th of September and Sunday the 23rd of September.

Online voting starts the first day of September!

User

amellett, hogy újabb jó hangulatú maciünnep zajlott - a hagyományokat erősítve -különösen jó hír, hogy olyanok is elmentek ÉS jól érezték magukat - a beszámolók alapján - akik eddig idegenkedtek az ilyesféle összejövetelektől.

jö nnek az újabb macis események - pl medvefarm látogatás okt 21-én - s ezzel újabb lehetőségek a pajtáskodásra és brummogásra - szabad levegőn, "pincén kívül" is.

csak bátran! Smile

User

Nagyon gratulálok versenyzőknek. Gratulálok a szervezőknek ilyen csodálatos bulit , maci party csináltak, ezt nem fogom elfelejteni olyan könnyen! Lady Gaga műsor nagyon cool volt, mellek szikráztak. A pultos srác vetkőzése jajaj, jajaj!Hahaha

User

én olyan fél 5kor jötem el

User

Kedves Athos! Örülök hogy jól érezted magad! Az Action-beli macipartik mostanában ilyenek. Van tánc is sötét is! Lényeg hogy semmi sem kötelező de minden adott egy jó bulihoz!

User

Gratulálunk a nyertes Bécinek, aki elnyerte a közönség és a közösség tetszését, és ezzel elnyerte a Mr. Bear Hungary címet. Gratulálunk a második helyezett Tyrosnak és a harmadik helyre került Montunak is. De gratulálunk a többieknek is, így Karcsinak, Krapeknak, Balázsnak és Belfegornak, bátorságuk előtt megemelem a kalapomat. Köszönöm a szponzoroknak, a műsorvezetőknek, a szervezőknek, hogy megszervezték és segítették ezt a nagyszerű hétvégét. De a hétvégének még nincs vége, még nincs itt a fuss el véle. Ma délután a Why Not Cafénál fog rotyogni az ebéd, majd este 8-kor jön a Bear City 2, és az estét zárja a Habroló és a város legnagyobb karaoke bulija.

User

majd tudósíccsatok az eseményekről...élő kapcsolás Hahaha

User

na én mindjárt odateleportálom magam... ááá dehogy! Hahaha

User

Addig is hangolódjatok a következő zenével! Smile Jah, és a műsor után el ne felejtsetek táncolni! A múltkori macipartiban egész jól sikerült!

bearface80

User

Kedves macis vagy macikedvelő társaim itt a WOOFdate-en!

Már csak néhány óra és megismerhetjük részletesen a jelentkezőket testileg-lelkileg is az Action bárban! Ez lesz a harmadik évem, mikor a Magnumos rendezvényen kívül magam vezetem a műsort. Igyekszem a legjobb tudásom szerint elfogulatlanul bemutatni a jelölteket (hiszen ugye nekem is van privát kedvencem, de az titok). Egy biztos, remélem a bemutató alatt is jól fogtok szórakozni egy jó sör vagy bármi más mellett. Ja, és úgy tudom, a helyszínen is lehet még szavazni, sőt! Még a holnapi eredményhirdetés előtt is, szintén az Actionben, szintén az én műsorvezetésemmel. Ha nem untok meg minket addigra Hahaha

Nyugodtan forduljatok hozzám, ha bármi kérdésetek, megjegyzésetek van. Ha tudok, válaszolok! A versenyzőknek sok sikert, a szervezőknek jó munkát, nektek kellemes ki- vagy bekapcsolódást kívánok!
Na, rohanok, vár a zuhany, a borotva stb. Ott találkozunk nemsoká!

Csók és Peace! Smile
bearface80

User

Lényeg hogy a budapestbears eseményei a Habroloban, az Action barban és a Magnum saunában zajlanak!

A Coxx nem része a programsorozatnak!