Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

At the end of this August was held the annual election of Mr. Bear Hungary in Budapest, Hungary. After summing of the votes the winner is Brummogo.

Congratulation to the Winner!

You can find the nominees on the mrbearhungary.com website.

User

Teljesen egyet értek Baratmacival!

User

Baratmaci amennyiben te vagy a képen akkor jövőre neked is kellene indulnod! Smile

User

Tényleg, volt olyan is hogy pünkösdi maci király Hahaha olyan én is lettem egyszer Tongue

User

Meghalt aKirály, éljen a Király. Gratulálok az év Macijának" !!! Az izlések különbözőek mint magunk is, kár ezért egymás torkának esni. Legközelebb indulj el, mérettesd meg Magad, aztán vond le a következteést. Sok sikert!!
Szia Bear Hungary ! Kár, hogy a régi "pünkösdi királyság" már a multé. Most 1 évig élvezhetnéd minden előnyét a nyereménynek /ingyen belépők a "műintézményekbe" a fiúk szabad szerelmét stb. Minden esetre részemről sajnálom... Üdv : Charlie

User

Grimmbusz Mielőtt kioktatsz » woofdate.hu/bears És a maci nem gyűjtő név, hanem az is egy kategória, mint a chubby, cub stb.

User

Az biztos, hogy az eddigi legmacisabb macit választották ki. Valóban, akár nemzetközi szinten is megálnná a helyét, de a versenyt akkor is baromságnak és magamutogatásnak tartom. Itt morog mindenki a vékonyakra, hogy ilyen lányosak, olyan lányosak és akkor maci szépségverseny. Hűű, de férfias. Egyébként is utálom az efféle sztereotípiát, hogy aki vékony és kevésbé szőrös az egyből lányos is. Csak magamból indulok ki, rólam sokan ezt hiszik, aztán amikor megszólalok, akkor meg "azta.., de férfias hangod vaaaaan, nem is gondoltam volna". Én pedig már találkoztam kappanhangú szakállas pasival, szóval ennyit erről.

User

spori35 Ezt a baromsagot honnan szedted? Egy 170 cm ember ne legyen mar 100 kg, h macinak nevezhesse magat. Inkabb, akkor maradjunk annyiban, h legyen arányos es ne a toke alatt logjon a hasa ill. ne legyenek tőgyei.

User

Én meg azt nem értem,hogy vannak olyan emberek,akiknek egy 60-80 kilós ember maci.
Ez nevetséges,a macik 100 kg-tól kezdődnek.
A győztest pedig személyesen ismerem,ő mindennap keményen kondizik-megdolgozott ezért az eredményért.
Én rá szavaztam,és örülök,hogy nyert-gratula innen is neki Smile

User

En se tudtam rola, maskor jobban be van harangozva. Btw az, h par ember igy akar elismerest szerezni maganak nem jelenti azt, hogy o lenne a legszebb. Itthon eleve ritka az igazi maci, mivel minden masodik kover is annak tartja magat. Kar spekulaciokat gyartani, h igazsagos volt e vagy sem, semmit nem jelent ez a cim csak egy jo reklamfogas.