Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

It is with great pleasure that we announce our second Budapest Bears Weekend. Last year was a lot of fun and we hope that this year will see even more participants. Join us to celebrate a great Central European Bear Weekend.

Budapest is a great city in its own right, offering culture, history, shopping and world class bathing. During the last weekend of September 2010, it will also be the place for bears and their friends from all over Europe, and of course, the rest of the World, to get together and discover this great city while making new friends.

Events include: bath visit, cruising bar, city tour, sauna visit, election of Mr. Bear Hungary and much, much more. Youll find the detail schedule on our site.

So don't hesitate - come and join us for the second Budapest Bears Weekend.

User

Persze, határozottan tetszik. Ahogyan az is tetszik, hogy mi, a Mr. Bear-re jelöltek ott voltunk a mostani Medveklub bulin, és bevállaltuk a vizespólót is. Ezek után azt mondom, izgalmas lesz ez a verseny mind a résztvevõk, mind a nézõk számára.

User

Sziasztok!
Felraktam magamról egy másik képet, mert sokan kérdezték miért nem egyenruhás képet rakok fel, akkor nagyobb esélyem van több szavazatra, így bevállaltam. Szerintetek jobb mint az elõzõ kép?

User

Tavaly kimondták: ez egy vándordíj. Furcsa lenne, ha Hólaca adná át Hólacának a díjat... Tehát Hólacának nem lehet újra indulnia - bár ki tudja, jövõre... De tényleg, kinek jutott ez eszébe?

User

Holaca1 a helyedben megvédeném a címet, így lenne "férfias " Hahaha

User

Szerintem meg a témánál kéne maradni... Ha szegény külföldi Google Translate-tel írt volna hozzá, akkor meg amiatt nyavalyogtok, helyesírásról, meg a többi, fórumot szétromboló dologról kezdtek el vitatkozni. Kérlek titeket, most zárjátok le ezt az értelmetlenséget. Na!

Mi lenne, ha mondjuk a már bent lévõ, jelentkezettekrõl írnátok, ahogyan tette azt emmor. Szerintem cool2bear és atek77 között fog eldõlni a Cub kategória, míg Bear-ben jelenleg Dönci a favorit, de lehet, hogy Tomi viszi el a pálmát... Persze, még lehet, hogy jönni fog egy olyan maci/bocs, aki mindenkit lealázna, de beszélni róluk nyugodtan lehet, nem?

User

emmor, bearbearw

Teljesen egyetértek emmor-ral. Ez az oldal meglehetõsen nemzetközire nõtte ki magát az elmúlt évek alatt, sok rajongója van külföldön és napról-napra egyre több lesz (lásd facebook) - graula az oldal szerkesztõinek / tulajdonosának. Én személyszerint örülnék neki, ha legalább annyi idegennyelvu bejegyzés lenne mint magyar.

User

Volt negyedik Cub?

User

Van egy kérdésem viszont: hova lett a 4. Cub? Eltûnt a képe...

User

Azért válaszolok arra a néhány kérdésre. Tavaly egyedül Hólaca volt az (meg még valaki, azt hiszem), aki minden további nélkül szeretett volna szerepelni mindenhol, õ vállalta volna... Az akkori egyetlen meleg média, ami nyomtatottan jelent meg, nem foglalkozott a macikkal. Mára ez máshogy van, mert az egyiket követte a másik, amelyik szélesebb látókörrel rendelkezik, teret hagyva az íróiknak.

Viszont egy másik meleg lap, ami csak interneten jelenik meg, meginterjúvolta Hólacát, valamint GayBears is, és késõbb kiderült, hogy egy külföldi lap is megjelentetett egy cikket róla. Mr. Cub kérése meg az volt, hogy róla semmi se jelenjen meg...

A jelenlegi helyzetet nem tudom, ebben a szervezõk tudnak pontosabbat mondani. De ne számítsatok olyasmire, hogy majd a magyar média cikkezni fog az eseményrõl (a mai helyzetben? Ugyanmár...) - de a meleg média (újság, talán weblapok, talán rádiók) valószínûleg! Feltéve, ha akarják... Azt meg tudjátok kik olvassák... hát nem a hetero kollegáitok Hahaha

User

Én csak egy magas labdát csaptam le, nem hagyhattam ki. De félre a tréfával: 100%-ban egyetértek Hólacával.
Kell is egy kis buzdítás a többieknek. De mondjuk tényleg kezd túlzásba átfordulni ez a hajrázás... Aki nem akar részt venni, az nem vesz részt. A hajrázás is csak azt jelzi, hogy a többség szeretne látni egy jó kis versenyt, de csak nézni, nem részt venni rajta... Talán az eddig fontolgatók megijedtek azon, hogy most ennyi szem fog rájuk szegezõdni...