Medvemacigayhungarian25

  • Last seen less than a year ago
Medvemacigayhungarian25 is a 32 years old Chubby, from Szekszárd, Tolna, Hungary.
Appearance
Idendity as:
Chubby 
Body type:
Chubby 
Weight (Kgs):
210
Height:
6' 1" (185 cm) 
Hair:
Black 
Eyes:
Brown 
Facial hair:
Beard 
Body Hair:
Average 
Lifestyle
Here for:
Fun, Dating, Relationship 
Marital status:
Single / never married 
Sport:
Sometimes 
Smoking:
No 
Drinking:
Socially 
Personal
Age:
32
Ethnicity:
Caucasian (white) 
Sexual Role:
Versatile 
In my own words:

Szia! Tibi vagyok egyedülálló Szingli életet élő monogám kapcsolatban maradó Férfi Tolna Megyéből. Szekszárdon élek egy kisvárosba. Engem ami jellemez a nyílt kommunikáció a szókimondás társaság szerető fiú vagyok nincsenek barátaim ezért magamnak való lettem. Mindennapok során szeretek sétálni illetve számítógépezni mint kiegészítő készségfejlesztő tevékenység. Ez mellet vloggerkedem illetve Blogolásokkal is foglalkozok sok féle téma érdekel nagyon szeretem a Média és Kommunikáció ágait Szakújságírás,Oknyomozó Riporterkedés Televiziós vagy Rádiós Műsorvezető szakmákat. Fantáziáimat feltöltötte a Fotógráfus és a Gyógymasszőr szakma is sok videót szoktam róluk nézni napokban a Youtube csatornán.

Én a Mindennapok terén változó életképes életvitelt élek van mikor a városba vagyok és van mikor Otthonülős típusnak tartom magamat.
Könnyű és az egyszerű dolgokat szeretem ezért szívesen ismerkedem társalgok idegen ismeretlen emberekkel is akikkel megvan a pozítiv gondolkodás is.

Olyan Férfiakat keresek elsősorban akikkel intimen együtt lehet lenni tehát vagy állandós vagy maradandó tartós keretek között.
Nem szeretem a kihasználós eldobja az érzelmeid féle palikat
Olyan férfi lenne számomra a megfelelő aki elfogad engem szeret és tudd hosszú távon érzelemből egyedivé érezni Felelősségből.
Emelett nálam a külső is számít Sovány átlagos Férfiakat jönnek be
Szakállas dús arc és test szőrzetű ha a péniszed is olyan akkor telitalálat. Nekem kimondottan a szőrős férfiak vonzanak.
A Nagy vastag szőrős péniszek a kedvenceim nagy heregolyók nagy herezacsik sok rengeteg sperma és pisi.

Szeretem azokat a férfiakat akik tudnak utazni és van helyük mivel én
nem tudok másokhoz igazódni alkalmazkodni mert nincs autóm és hellyel meg nem rendelkezek mivel nem fogadhatók vendégeket.
szeretném kérni minden profilt olvasó Meleg Férfitól hogy akinek nem jövök be nem tetszek ne írjon üzenetbe semmit se előre is köszönöm.

Location:
Szekszárd, Tolna, Hungary
Recent activity
It's quiet around here... be the first one to write something!