Sanyi84

  • Last seen less than a month ago
Sanyi84 is a 40 years old Bear, from Hódmezővásárhely, Csongrád, Hungary.
Appearance
Idendity as:
Bear 
Body type:
Bearly, Stocky 
Weight (Kgs):
147
Height:
5' 11" (180 cm) 
Hair:
Dark brown 
Eyes:
Green 
Facial hair:
Beard 
Body Hair:
Very hairy 
Lifestyle
Here for:
Friendship, Relationship 
Marital status:
Single / never married 
Sport:
Sometimes 
Smoking:
Daily 
Drinking:
Socially 
Personal
Age:
40
Ethnicity:
Caucasian (white) 
Sexual Role:
Top 
In my own words:

Üdv érdeklődő ! Sanyi vagyok, 35 éves, férfias, szőrös meleg maci. Főleg az idősebbek jönnek be, de szívesen ismerkedek velem hasonló korúakkal is. Barátságokat és komoly kapcsolatot is keresek hozzám hasonló kaliberű és értelmes emberekkel. Kapcsolatot mindenképp idősebbel szeretnék, fiatalabbakkal és velem egykorúakkal csak barátságot. Egyalkalmas kufircolást nem.

Barátságos, őszinte emberek jöhetnek, vadászok kíméljenek! Ne küldözgesd a farkadat, vagy a seggedet ! Ha csak sex kell, keress mást! Ha nem tiszták a szándékaid, nagyon rondán el leszel zavarva, de akkor inkább meg se próbáld !

Dohányzom és alkalmanként iszok alkoholt is, nem túl sokat, főleg ünnepeken.

Aktív vagyok, és csak az.

Szeretem a komoly, mély beszélgetéseket és szeretném, ha egy jólelkű, nagy, erős, szőrös mackó megmelengetné a szívem. Ha idáig eljutottál, akkor az üzenetedet * - gal kezdd, ha írsz nekem !

A barátság az első, csak aztán jöhetnek az extrák, alapos ismeretség után és kölcsönös szimpátia alapján. Aki ezt nem érti, az csak saját magát lehetetleníti el lúzer és tróger módon, és nem csak velem szemben.

Ha végigolvastad ezt a bemutatkozást, akkor már eldöntheted, mit szeretnél.

Legyen szép a napod!

Location:
Hódmezővásárhely, Csongrád, Hungary
Recent activity
User
Sanyi84 wrote:

Más téma : Aki tud jó vicceket az írjon, hátha kicsit oldottabb lesz így a hangulat az oldalon !
Én kezdem :
Két rendőr megy az utcán. Az egyik talál egy tükröt. Belenéz és azt mondja :
- Te Józsi ! Ez az arc nekem valahonnan nagyon ismerős.
Mire a másik kiveszi a kezéből a tükröt, belenéz, és azt mondja :
- Hülye ! Ez én vagyok !
Kiki ^_^

User
Sanyi84 wrote:

Úgy látom sikerült felkavarnom az állóvizet ezzel a " nem macikat kedvelő macik " kérdéssel, de itt nem azokkal van baj, akik macis létükre vékony vagy átlagos pasit szeretnének, hanem az olyan macival vagy nem macival van baj akinek maciundora van és degradálja a macikat. Azt hiszem, hogy a vita lezárult mostanra, úgyhogy végezetül azt kívánom mindenkinek, hogy találja meg a neki ideális partnert-barátot-társat, akivel jól érzik magukat és kölcsönösen boldoggá tehetik egymást !

User

ToBe Determined , igen, az egészségkultuszra azt mondtam, hogy a nyugat dilije, mert kultusz, és túlmegy egy határon. Az egészség nevében megbélyegezni egy társadalmi csoportot, a kövéreket, vagy degradálni, ez már nem az egészségmegőrzésről szól, hanem társadalommérnökösködésről és diszkriminációról. És bármennyire nem hiszed el, macinak lenni igenis jó és kövéren, macisan is lehet valaki szép. Egy férfias maci szerintem tekintélyes megjelenésű, mégse feszélyező, sőt, számomra azért vonzó, mert egy nyugodt erőt sugároz ki.
Nem akarok túl sokat foglalkozni azzal hogy bizonyos macik miért vékony párt keresnek, talán közülük sokan ugyanúgy nem elégedettek magukkal ahogy te se, de ha vékony kell nekik akkor legyenek vele boldogok, csak amit te csinálsz itt a fórumon, az már szintén túlmegy egy határon.

User

Igaz.

User
Sanyi84 wrote:

A másik témám az lenne így indításnak, hogy ki milyen zenét szeret. Írjátok meg ezt is !

User

Elektronikus zenének nekem jó a new retro wave, vagy ha már a pszichedelikus elektro műfajok, mint a drum & bass, nekem akkor inkább az Ott, az Entheogenic, vagy a Kaminanda.

User

Elektronikus zene. Ezen belül:
- Drum & Bass
- Dubstep
- Electro/Deep/Bass House
Kb. Ennyi Smile

User

Mi a véleményetek a technóról ?

User
Sanyi84 wrote:

Például vegyünk a 180 cm - es testmagassághoz testsúly értékeket ! Aki mondjuk 180 cm magas és 80 kiló, az még átlagos szerintem, ha még szőrös is, akkor nem is bear, hanem wolf ( igen, van ilyen is ). Ha már 100 kiló, akkor már lehet macis, de talán inkább még bocs. Ha 120 kiló fölött van, akkor már igazi mackó. Szerintem. Írjátok meg ti is a véleményeteket erről !

User

De akkor hány éves kortól számít valaki macinak ?

User

Néztem a képeidet Prospekt, tényleg macis vagy, de nekem kicsit mégis bocsos. Talán azért gondolom így, mert inkább a testalkathoz kötöttem a bocs fogalmát egyrészt, másrészt kicsit megkavart engem az, hogy egyes korosztályunkbeliek meg idősebbek is néha bocsnak nevezik magukat a testalkatuk miatt. Nekem is mondták már hogy inkább bocs vagyok, mint maci mert nem látszik meg rajtam a 150 kilóm ( nehéz csontú vagyok )

User
Sanyi84 wrote:

Akkor leszek én az első, aki témát dob fel. Egy alapkérdés : Szerintetek mik a paraméterei egy igazi mackónak ? Úgy mint a testsúly és a magasság aránya, ( persze nem kell százalékot számolni, hanem mondjatok testsúly és magasság értéket példának )!

User
Sanyi84 wrote:

Én már nem számolom, hány emberrel jártam így. Teltek a napok, a hetek, a hónapok és még mindig rá se hederített az illető az üzenetemre. Szerintetek ? Van ennél lejjebb ?

User

ToBe Determined, amit mondtam, megmondtam, te vetítesz megint és fordítod ki a dolgot. Szánalmas vagy !

User

ToBeDetermined , ha te nem érted, hogy tudja valaki maciként elfogadni magát, akkor az a te egyéni problémád és magadból indulsz ki mikor ezt a problémádat rávetíted a többi macira. És Grimmbusznak igaza van, degradálsz minket. Ha nem tetszünk neked, akkor miért ide regisztráltál ? Ezt én sem értem. Vannak más meleg ismerkedő oldalak ahol a sok kis napi 3 tojásos gyomrú kis filigránból kigyúrt fiúka között válogathatnál kedvedre. Miért pont bennünket találtál meg ? Képzeld, én így tetszem magamnak, mackósan. És a macikat szeretem. Békében vagyok önmagammal mert megfelelek a saját ideálomnak amit férfiasnak tartok. Neked meg két lehetőséget látok: vagy keress fel egy pszichológust, vagy, ami olcsóbb : fogyjál le, és tűnj el erről az oldalról, a saját érdekedben, mert amíg ezt folytatod, addig kapni fogod az arcodba !

User

Ez az egészségkultusz, amennyire tudom, a 80 - as években kezdett eldurvulni amikor a gyúrós pasik voltak az ideálok, de szerintem ez már lecsengett, lejárt lemez. Legalábbis nálam, de szerintem nagyon sok mindenki másnál is. A gyarmati viszonyt úgy értettem, hogy majmolni a nyugatot abban is, amiben nem kéne, mert az a dolog a nyugatnak csak egy dilije, ami időszakos, aztán elmúlik. De én még emlékszem arra, hogy itt Magyarországon egy időben divat volt egy ideig a heteró csajoknál macis pasival járni. És érveltek is, hogy ez miért jó, az érveket pedig női magazinokból szedték, vagy a netről, ahol én is olvastam ilyet. Ha ez nem nyugatról jött, akkor honnan ? Vannak amerikai filmek is amikben macis pasi a főhős. Én nem voltam még Amerikában, de nem tudom elképzelni hogy az ottani macikedvelő meleg közösségen kívül nincs senki, aki szeretné a macikat.

User

Persze mindannak ellenére, hogy a statisztikák szerint Magyarországon híresen sok a kövér ember. Mégis több macit látni a külföldi ismerkedő oldalakon, mint a magyar oldalakon. Valami itt nagyon el van baszva.

User
Sanyi84 wrote:

Gyerekek ! Hallottatok már vagy olvastatok már az új divatról, ami a meleg társkereső oldalakon terjed? Arról beszélek, hogy egyesek már meg se nézik az üzeneteiket, vagy ha vélhetően látják is, hogy üzenetük érkezett, el se olvassák. Gondoljatok bele: eddig csak a nem válaszolás volt divat, de az, hogy valaki legalább MEGNÉZI mit üzentek neki, az is ma már egy szint lett, egy kisebb magaslat. Ti mit gondoltok erről ?

User
Sanyi84 wrote:

Magyarázzon már meg nekem valaki pár dolgot : 1 Miért hagynak válasz nélkül amikor normálisan, udvariasan írok ? 2 Miért írkálnak nekem vékonyak mikor egyértelműen kiírtam a bemutatkozásomban, hogy NAGY SZŐRÖS MACIT szeretnék ? 3 Hogy tud tükörbe nézni az olyan maci aki nem szereti a macikat ?

User

Nem baj Hahaha

User

Elbaszott egy ország ez, de amúgy bármilyen furán hangzik, én bizony örülök annak, hogy a macibulik szervezője ( mindenki tudja, kiről van szó ) bemondta az unalmast. Ez jó hír, mert így már legalább lesz vagy lehet hely másnak helyette. Én még nem adtam fel a reményt, hogy lehet még kapcsolatom ebben az életben, de úgy vagyok vele, hogy aminek meg vesznie kell, az vesszen !

User

Igen, a járvány....... Hahaha Az is csak egy humbug cirkusz. Amúgy a videóban 43.05 - nél valami nyilvános szopási esetről beszélnek, amiről nem tudok semmit.

User

Ez a szervező aki a macibulikat szervezi, be fog fuccsolni, csak kérdés az, hogy mennyit várjunk még arra, hogy leváltsa valaki más. Mondjuk vidéken meg semmi maci élet nincsen, minden csak Budapesten van. Nagyobb, normális, toleráns városokban lehetne szervezni talán ilyen bulikat, csak kérdés, hogy ki vállalná.

User
Sanyi84 added 8 pictures:
User
Sanyi84 uploaded a new profile picture:
User
User
Sanyi84 added 3 pictures:
User
Sanyi84 posted on taxi1218's wall:

Aranyos vagy Smile

User

Köszi! Smile