Dating Profile, Tyros86, Bern, Bern, Switzerland

Tyros86 is a 33 years old Bear, from Bern, Bern, Switzerland.
Appearance
Idendity as:
Bear 
Body type:
Bearly, Stocky 
Height:
5' 8" (173 cm) 
Hair:
Black 
Eyes:
Brown 
Facial hair:
Beard and Moustache 
Body Hair:
Very hairy 
Lifestyle
Here for:
Friendship 
Marital status:
In a Relationship 
Sport:
Sometimes 
Smoking:
No 
Personal
Age:
33
Sexual Role:
Versatile 
In my own words:

Én egy általában könnyen beilleszkedő embernek érzem magam különböző társaságokba, ezért szeretek ismerkedni, új dolgokat kipróbálni. példa erre az is hogy attól még hogy nem ihatok alkoholt, szívesen végig dumálok egy sörözést a barátokkal úgy hogy jól is érzem magam szeretem a természetet, zenét, elektronikát (na utóbbi kettőről nagyon szeretek beszélgetni) és rengeteg olyan dolog van szerintem amiről nem tudom hogy szeretem, mert még nem próbáltam azért mert nem volt rá lehetőségem vagy csak egyszerűen megfelelő ember nem volt akivel kipróbálhattam volna.
eléggé társasági "lénynek" érzem magam, bár gyakran a kicsi, megszokott társaságot szeretem inkább mint a nyüzsgést. egyedül viszont nem jó soha. ezért is ismerkedem új emberekkel hogy minél kevesebb időt kelljen egyedül lennem.

célszemélyről:
elsősorban fontos hogy legyen közös témánk amiről tudunk beszélgetni. másodlagos de nem baj ha tetszik is ehhez viszont szükséges hogy ne legyen macis (legalábbis lehetőleg ne nagyon), legyen férfias de ugyanakkor kedves.

szerintem eléggé körül írtam most már így hogy ki vagyok, és mit szeretnék. aki ebből nem érti meg pontosan, akkor nem egymást keressük!

Location:
Bern, Bern, Switzerland
Recent activity
User
tomm6 posted on Tyros86's wall:

Nagyon szép maci!