Dating Profile, open4soul, Central, Budapest, Hungary

open4soul is a 43 years old Bear, from Central, Budapest, Hungary.
Appearance
Idendity as:
Bear 
Body type:
Bellied 
Height:
6' 4" (193 cm) 
Hair:
Light brown 
Eyes:
Green 
Facial hair:
Beard and Moustache 
Body Hair:
Average 
Lifestyle
Here for:
Fun, Dating, Friendship, Relationship, Whatever 
Marital status:
Single / never married 
Smoking:
No 
Drinking:
No 
Personal
Age:
43
Ethnicity:
Caucasian (white) 
Sexual Role:
Assexual 
In my own words:

Ami azonnal felkeltik az érdeklődésem: odaadás, gondoskodás, figyelmesség, önzetlenség, kedvesség, hűség, alázat, egymás iránti tisztelet.
Mindezeket kölcsönösen kifejezve egymás iránt.
Nem válaszolás joga - a lelkiismeret nyugtatása. :)
Kopogtass be.
-------------
geek / vegetarian / green / gay / tv junkie / spiritualist / minimalist / marketing enthusiast / gamer / music lover

Gondolatok az őszinteségről

Az őszinteség fájdalmas. Mert belül szeretnénk valakik lenni, de nem sikerül. Játszuk az elképzelt szerepet – sokszor még magunkat is becsapva.
De mit féltünk ennyire? Az egónkat, a hamis egónkat. E becses, nemkívánatos vendég valamikor ránk telepedett, és azóta sem akar továbbállni. Félünk, ha mások megismerik gyengeségünket, a helyzetet kihasználják és felhasználják ellenünk. És attól is félünk, hogy elutasítanak bennünket, valamint a szándékunk kérdőjelezik meg.
E vaskorszakában, Kali az utolsó fő erényt, az igazmondást támadja. Ez akként az ösztönzésként jelentkezik, hogy hazudjunk, nagyzoljunk, elhallgassunk dolgokat.
De, hogy mi zajlik bennünk, azt sokan látják, még jobban, mint mi. Így igazából néhány ártatlan embert kivéve csak magunkat csapjuk be.
Azzal, ha őszinték vagyunk, mi nyerünk a legtöbbet. Mert az emberek érzik, ha hazudnak nekik, de azt is, ha igazat mondanak. S az igazmondással nő bennünk a bizalom.
Bátraknak kell lennünk, és be kell vállalnunk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Ha ez megtörtént, akkor tudunk csak továbblépni, hogy kijavíthassuk hibáinkat, hiányosságainkat.
És így tudnak mások is segíteni, rávilágítani arra, amit mi elfogulatlanságból nem látunk, nem akarunk látni. Mert nem csak a jó papnak kell holtig tanulni, hanem a jó embernek is. Mert csak így van esély, hogy nemesebbek legyünk, Csak így lehet csiszolni a gyémántot, hogy végül ékkő lehessen belőle.
(saját)

Location:
Central, Budapest, Hungary
Recent activity